top of page
איזקאיה מסעדה יפנית פרדס חנה כרכור

הסיפור של איזקאיה

mix (4 of 12).jpg

איזאקאיה בר מסעדה – יפן במרחק נגיעה

מסעדת איזאקאיה הוקמה ומנוהלת על ידי קיו ונאיה אוקדה, אם ובת שמתמחות במטבח היפני.

קיו אוקדה - מאסטר בבישול יפני, נולדה וגדלה בטוקיו, במסגרת מסעותיה בעולם קיו הגיעה לישראל לפני כשני עשורים והשתקעה בישראל, גידלה את ילדיה והתבססה כשפית מובילה. קיו החלה את דרכה כקונדיטורית והתמחתה בלחמי מחמצת אורגניים ובמהלך השנים התבססה כמומחית במטבח היפני.

במהלך השנים קיו הקימה וניהלה מסעדות יפניות (בכפר סבא ובקיסריה), פופ אפים ודוכני אוכל יפניים ונתנה ייעוץ קולינרי למגוון מסעדות. קיו מעבירה מגוון סדנאות בישול.

קיו מבשלת לפי תהליכי העבודה היפניים המסורתיים תוך הקפדה על מצרכים טריים ואיכותיים ובישול מוקפד ודקדקני בהתאם לתרבות היפנית.

בחיבור בין דורי מרגש הקימו לאחרונה קיו עם ביתה נאיה וצוות שפים צעירים ומוכשרים את מסעדת איזיקאיה בפרדס חנה. מסעדה שמביאה את הטעמים והאווירה היפנית לצד אסתטיקה, איכות וטעמים משובחים.

צוות איזקאיה 1

נאיה ה. סלע

מנהלת מסעדה

צוות איזקאיה 2

קיו אוקדה

שפית ובעלים

צוות איזקאיה 3

שי כרמלי

סו שף

הצוות שלנו

bottom of page